13 Μαρ 2013

Πρόσκληση σε πλατιά σύσκεψη ανέργων του Σωματείου στις 13 Μαρτίου

"Προστασία και Οργάνωση των Ανέργων"
Το Δ.Σ και η επιτροπή ανέργων του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων καλεί όλους τους άνεργους/ες σε μια πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 13 Μάρτη , ώρα 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας  ( Γ' Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνης ).

12 Μαρ 2013

Ανακόνωση-Καταγγελία για την νέα απόλυση στην εταιρεία Express Publishing



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγείλει την εταιρεία Express Publishing γιατί την Δευτέρα 11/3 απέλυσε τον ΒΑΓΓΕΛΗ  ΚΟΝΤΟ πρωτοπόρο συνάδελφο μέλος του σωματείου.
Η απόλυση αυτή δεν είναι τυχαία, αποτελεί συνέχεια του πογκρομ διώξεων-απολύσεων μελών του σωματείου από την εν λόγω εταιρεία. Τον Οκτώβρη του 2011 η εργοδοσία απέλυσε συνδικαλίστρια συνάδελφο επειδή συμμετείχε στη 48ωρη απεργία 19-20 Οκτώβρη μαζί με άλλους εργαζόμενους της εταιρείας.

8 Μαρ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΙΥΕ

Από το 36ο συνέδριο της ΟΙΥΕ η μόνη δύναμη που είχε αύξηση ήταν οι ταξικές δυνάμεις, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ που εκφράστηκαν μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας».
Στο 36ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και «Αυτόνομη Παρέμβαση» παρά την «βοήθεια» από την εργοδοσία κυρίως των S/M δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν τους στόχους τους δηλαδή να μειώσουν την δύναμη των ταξικών δυνάμεων.