29 Οκτ 2015

Εκδήλωση με θέμα : ‘’ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ’’


Τα κλαδικά σωματεία Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Σύνδεσμος  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αν. Εταιριών & Γραφείων και το Συνδικάτο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν. Αττικής και Περιχώρων στα πλαίσια της οργάνωσης της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας 12/11/15  πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα : ‘’ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ’’. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00π.μ στα γραφεία του Συλλόγου  Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Αγίας Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως.

14 Οκτ 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Το σωματείο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της Αθήνας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Παρασκευή. Το Πολυνομοσχέδιο μαζί με το πόρισμα των «σοφών» που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, αποτελούν πραγματική «ταφόπλακα» της κοινωνικής ασφάλισης.

7 Οκτ 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ

Αθήνα 07/10/2015


Συνάδελφοι εργαζόμενοι – συναδέλφισσες εργαζόμενες στις εταιρείες δημοσκοπήσεων,
η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στις Εταιρείες Δημοσκοπήσεων του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α.Ε. και Γραφείων σας καλεί σε ανοικτή σύσκεψη με σκοπό να συζητήσουμε για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα μας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας:

·      Κατάργηση του ωρομίσθιου, της μερικής απασχόλησης, των συμβάσεων έργου και  μετατροπή τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου με σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους,  με σταθερό μισθό που να ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες.
·         Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλιση.
·         Τα δώρα και τα επιδόματα που μας ανήκουν.
·         Τις άδειες που δικαιούμαστε.
·         Άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τακτικά διαλείμματα

το Σάββατο, 17/10/2015, ώρα 11.00 π.μ.
στα γραφεία του σωματείου
(γραφείο 317, 3ος όροφος, Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

2 Οκτ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ICAP

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι της ICAP,

Εσύ που εργάζεσαι στην Icap και βλέπεις ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου ή τα μετράς και δεν σου βγαίνουν για να ανοίξεις σπίτι.
Εσύ που δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα στην ζωή σου, αφού έχεις γίνει  λάστιχο από τις αλλαγές βάρδιας. Εσύ που έπιασες τώρα δουλειά προκειμένου να τελειώσεις τις σπουδές σου.
Εσύ που μόλις κατάλαβες ότι η δημοκρατία και οι νόμοι τους σταματούν ακριβώς έξω από την είσοδο της εργασίας. Εσένα που σε προσέβαλαν για το αν πιάστηκαν τα νούμερα, για το αν έγινε σωστά μια καταχώρηση, για το not ready, για το wrap up.
Εσύ που καθημερινά αναρωτιέσαι πως θα βγει και αυτός ο μήνας με τα 250 ευρώ για τους 4ωρους, με τα 500 ευρώ για τους 8ωρους, εσύ που καθημερινά βλέπεις συναδέλφους την άλλη ημέρα να μην ξανάρχονται για δουλειά και αναρωτιέσαι που πήγαν, όπως έγινε με συνάδελφο μας που απολύθηκε το 2014 και κανένας μας δεν κατάλαβε τι έγινε,  σήμερα έχεις καταλάβει ποιος ωφελήθηκε από όλο αυτό;
Οι εργαζόμενοι πάντως όχι. Ακόμα και αυτός που δεν έβγαλε άχνα στην επίθεση της εργοδοσίας, δεν διασφάλισε απαραίτητα την δουλειά του.