31 Μαρ 2017

Γιορτή βιβλίου για τα παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει γιορτή βιβλίου για τα παιδιά την Κυριακή 2 Απρίλη. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου θα υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους από τις 10:00 έως τις 13:00 με παραμύθια, ιστορίες, κατασκευές, παιδική ταινία, φαντασία, παιχνίδια και φυσικά … βιβλία! Πολλά βιβλία για τα παιδιά!!!

Δε Δουλεύουμε Τζάμπα! – Βάζουμε Φρένο στην Απληρωσιά!

Η απληρωσιά, οι καθυστερήσεις μηνών στη μισθοδοσία είναι ένα φαινόμενο που πλέον αγγίζει χιλιάδες εργαζόμενους. Η λογική της υπομονής, της μη διεκδίκησης, οδηγεί τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία από τον ένα μήνα, στους δύο, στους τρείς, στον ένα χρόνο και πάει λέγοντας.

30 Μαρ 2017

Επιτυχής παρέμβαση του Σωματείου σε εταιρεία security για καταβολή δεδουλευμένων

Τη στιγμή που η απληρωσιά, οι καθυστερήσεις μηνών στη μισθοδοσία είναι ένα φαινόμενο που αγγίζει χιλιάδες εργαζόμενους, και στο χώρο των security, αποδεικνύεται ότι μόνο η συλλογική διεκδίκηση και η οργανωμένη δράση μέσα από το Σωματείο μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη

Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξαναλέει το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης, από την οποία θα είναι τάχα όλοι ωφελημένοι, ενώ την ίδια ώρα παζαρεύει το 4ο μνημόνιο. Η ανάπτυξη τους αφορά την ανάπτυξη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, κάνοντας πράξη πάγιες απαιτήσεις του ΣΕΒ. Για τους εργαζόμενους αυτό θα σημάνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει, νέα άγρια φοροληστεία.

Αίτηση Σωματείου

Προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσσαλικός Κύκλος»


Η πρεμιέρα της παράστασης «Θεσσαλικός Κύκλος», από την πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/4/2017 στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Πλατεία Αμερικής) στις 7.00 το απόγευμα.
Δωρεάν προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο Αθήνας - Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β - 3ος όροφος) καθημερινά 18:30-20:30. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το συνάδελφο Νίκο Αγγελόπουλο στο τηλέφωνο 6992343335.

29 Μαρ 2017

Αλληλεγγύη στον αγώνα των σχολικών καθαριστριών

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξη του, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δημοσίων σχολείων, για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων τους, με την απεργία στις 31 Μάρτη.

28 Μαρ 2017

ΠΑΜΕ: Για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε ζεστό χρήμα για τα αφεντικά

Η κυβέρνηση που δήθεν θα επανέφερε τις συλλογικές συμβάσεις και τον κατώτερο μισθό στα 751€, προχωρά στην υλοποίηση των πιο τολμηρών φαντασιώσεων των επιχειρηματικών ομίλων. Μετατρέπει το ελάχιστο ποσό που έχει απομείνει από το επίδομα ανεργίας σε ζεστό χρήμα για τα αφεντικά, ανακοινώνοντας μέσω του ΟΑΕΔ νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για 10.000 ανέργους, οι οποίοι θα παραδίδουν το επίδομά τους στα ταμεία των επιχειρήσεων, στο όνομα της προσωρινής τους «ένταξης στην αγορά εργασίας».

27 Μαρ 2017

ΠΑΜΕ: Πρεμιέρα της παράστααης «Θεσσαλικός Κύκλος»

Η Τέχνη και ο Πολιτισμός για το κεφάλαιο και για τις κυβερνήσεις που το υπηρετούν, είναι ένα ακόμη εμπόρευμα που φέρνει κέρδη και επιχειρεί να υποτάξει συνειδήσεις στα συμφέροντά του. Η εργατική τάξη χρειάζεται την Τέχνη σαν ένα όπλο ενάντια στη συναίνεση, στη μοιρολατρία, στην αποδοχή της μιζέριας, στην αποδοχή της ζωής χωρίς δικαιώματα.

23 Μαρ 2017

Για τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, 22 Μάρτη 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της 22 Μάρτη, 2017.
Ειδικά ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έδωσαν το παρόν ερχόμενοι κατευθείαν μετά από ώρες δουλειάς, γονείς κτλ που διέθεσαν το χρόνο τους για να συναντηθούμε, να μιλήσουμε και όλοι μαζί να αποφασίσουμε για τη δράση του Σωματείου μας.

Πως αμείβεται η Αργία της 25ης Μαρτίου

Η εορτή της 25ης Μαρτίου από το νόμο έχει καθοριστεί ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας. Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των εργαζομένων και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν Κυριακές και αργίες.

Εισήγηση στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στις 22 Μάρτη

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η Κυβέρνηση περνά στην τελική φάση ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης που συνοδεύεται με νέο αντεργατικό και αντιλαϊκό πακέτο νέων μέτρων. Μέτρα που δεν έχουν ορίζοντα μόνο την επόμενη διετία αλλά ουσιαστικά θα είναι μόνιμα.
Σκληρά και επώδυνα μέτρα ύψους 1,8 δις € στο Φορολογικό, με τη μείωση του αφορολόγητου έως και τις 5.000€, που σημαίνει φόρο ακόμα και για κάποιον που αμείβεται με 400€, αλλά και την αύξηση των έμμεσων φόρων.

20 Μαρ 2017

Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 18:30

Προετοιμάζουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα
Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30 
(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)
Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Βιομήχανοι προετοιμάζουν ένα ακόμα βάρβαρο πακέτο μέτρων, το οποίο μεταφράζεται σε αφαίρεση επιπλέον 3,6 δισ. ευρώ από τα λαϊκά νοικοκυριά κάθε χρόνο. Δηλαδή νέα μείωση του αφορολόγητου ώστε ακόμη και ο άνεργος να πληρώνει φόρο, νέες μειώσεις σε συντάξεις, επιβολή «υποκατώτατου μισθού» πείνας και εξαθλίωσης, πλήρη ελευθερία των αφεντικών να απολύουν, να επιβάλλουν ωράρια και εργασιακές σχέσεις λάστιχο, κάνοντας τον εργαζόμενο, σύγχρονο σκλάβο, χωρίς δικαιώματα. 
Καμία Υποχώρηση! Καμία Αναμονή! Δεν Σκύβουμε το Κεφάλι!
Οργανώνουμε Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα.

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο στις 7 Απρίλη στην Ομόνοια στις18:30


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ
Στην Αττική στις 18:30 στην Ομόνοια 
Το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα, οι επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται σε αυτό βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στους χώρους δουλειάς. Πρωτοστατούν στην ενημέρωση των εργαζομένων, στην οργάνωση της απάντησης στην βάρβαρη επίθεση ΣΕΒ-Κυβέρνησης-ΕΕ,  σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς.

18 Μαρ 2017

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Έκθεση αρχειακού υλικού

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του διοργανώνει έκθεση με σπάνιο αρχειακό υλικό.
Το ΣΕΗ είναι ένα από τα πρώτα σωματεία της χώρας, τα μέλη του πρόσφεραν πολλά με τους αγώνες και την τέχνη τους στο λαϊκό κίνημα, αλλά και εμπνεύστηκαν απ' αυτό. Από τη μικρασιατική καταστροφή, μέχρι το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη χούντα των συνταγματαρχών, το σωματείο πάλευε για την επιβίωσή του και την επιβίωση του κλάδου. Δημιούργησε μέσα σε δύσκολες στιγμές και μέσα από τις γραμμές του πέρασαν όλοι οι σημαντικοί καλλιτέχνες της χώρας.

16 Μαρ 2017

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων στην εταιρεία «InMaint»

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζόμενων στην εταιρεία «InMaint» (θυγατρική εταιρεία της «Intrakat» του ομίλου «ΙΝΤΡΑΚΟΜ»), που παρά τις συνεχείς προσπάθειες της εργοδοσίας, παρά την πίεση και την τρομοκρατία συνεχίζουν τον αγώνα, για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους, με 48ωρη απεργία.

Διεθνής καταδίκη της προσπάθειας ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης 35 στελεχών του ΠΑΜΕ

Διεθνείς Συνδικαλιστικές οργανώσεις και Συνδικάτα συνεχίζουν να εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ καταδικάζοντας την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης με τη δίκη-παρωδία 35 στελεχών του.

Αλληλεγγύη στον αγώνα ενάντια στην απόλυση εργαζομένου στην εταιρεία «ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ»

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξη του, για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού ενάντια στην εκδικητική, παράνομη και καταχρηστική απόλυση του Κώστα Ζεμπίλα, από την εταιρεία «ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ».

15 Μαρ 2017

Προβολές ταινιών αφιερωμένες στη γυναίκα


Η κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής το «Σκοπευτήριο» και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, συνεχίζοντας τις προβολές αφιερωμένες στη γυναίκα, «το άλλο μισό του ουρανού», προβάλλουν σήμερα, Τετάρτη 15 Μάρτη, την ταινία του Ράντου Μιχαϊλεάνου «Η Πηγή των Γυναικών» (La Source Des Femmes). 
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, με ομιλία μέλους του ΔΣ της ΟΓΕ.

14 Μαρ 2017

Ετήσια έκθεση ΙΝΕ της ΓΣΕΕ: Παγίωση και επέκταση της εργασιακής ζούγκλας


Η ετήσια έκθεση για την ελληνική οικονομία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, επιβεβαιώνει την παγίωση και επέκταση της εργασιακής ζούγκλας πάνω στην οποία θα πατήσει η περιβόητη «παραγωγική ανασυγκρότηση» που διαφημίζει η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός, πιστός στο ρόλο του, επιχειρεί να αξιοποιήσει τα στοιχεία αυτά για να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους σε μια συζήτηση εξ ορισμού αντιλαϊκή, για το αν διασφαλίζονται «βιώσιμα πρωτογενή πλεονάσματα» και «διαρθρωτική ανταγωνιστικότητα».

Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία: Εκφράζει την αλληλεγγύη της στους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που δικάζονται ξανά


Με αφορμή τη νέα δίκη 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να παύσει οριστικά η ποινική δίωξη κατά των 35 συνδικαλιστών

12 Μαρ 2017

Καταγγέλλουμε τη Νέα Δίωξη 35 Συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

Την Πέμπτη 16 Μάρτη, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη σέρνει εκ νέου σε δίκη τα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, προέδρους και μέλη ΔΣ δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, για την κινητοποίηση που διοργάνωσαν ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο Υπουργείο Εργασίας, στις 30/1/2013. Η παράσταση διαμαρτυρίας είχε γίνει με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του τότε υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις».

10 Μαρ 2017

Γραμματεία ΠΑΜΕ Εμπορίου Υπηρεσιών για τις εξελίξεις


                                                     
Οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων λόγω της γραμμής ενσωμάτωσης και της ταύτισης με τα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών προσπαθούν να καλύψουν την απουσία τους από την οργάνωση των αγώνων αλλά και την εξαφάνιση τους μπροστά στις εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους «θεσμούς», με διαξιφισμούς κορυφών αλλά και με νέα οργανωτικά σχήματα, μακριά από τις αγωνίες και τις ανάγκες των εργαζόμενων.

9 Μαρ 2017

Κάλεσμα σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Δευτέρα, 13 Μάρτη



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ & Γραφείων καλεί όλα τα μέλη του σωματείου να παραβρεθούν στην συνεδρίαση του Δ. Σ., η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Μάρτη 2017, ώρα 19.30, στα γραφεία του σωματείου (Εργατικό Κέντρο Αθήνας - Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β - 3ος όροφος), με θέματα:
 
  • συμπεράσματα από την παρέμβαση του σωματείου στους χώρους δουλειάς
  • σχέδιο δράσης για την επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 22 Μάρτη στις 18:30
  • Προετοιμασία Απεργιακής απάντησης στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν Κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ - ΔΝΤ
Δεν χάνουμε λεπτό! Κόντρα στο κλίμα ανοχής και αναμονής, στους εκβιασμούς και τις κάλπικες προσδοκίες που καλλιεργούν κυβέρνηση και εργοδοσία, παλεύουμε για τη δημιουργία προϋποθέσεων κλιμάκωσης της πάλης ενάντια σε παλιά και νέα αντεργατικά μέτρα. Οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, για να προτάξουν οι εργαζόμενοι τις δικές τους σύγχρονες ανάγκες.

Διακύρηξη ΔΑΣ στη G4S για τις Εκλογές 10-11 Μάρτη 2017



Εκλογές Σωματείου Εργαζομένων G4S CASH SOLUTIONS 10-11 Μάρτη 2017
 
Ψηφίζουμε ΔΑΣ - Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ
Δυναμώνουμε τον Αγώνα Για Μισθούς και Δικαιώματα με Βάση τις Ανάγκες Μας

Συνάδελφοι,
Στις 10-11 Μάρτη θα γίνουν οι εκλογές του Σωματείου G4S. Εκλογές ενός σωματείου το οποίο οι περισσότεροι θα το ακούτε για πρώτη φορά και όχι άδικα, καθώς με ευθύνη της ηγεσίας του δεν βρέθηκε ποτέ δίπλα στον εργαζόμενο. Δεν ενημέρωνε, δεν πάλευε για τα προβλήματα μας.
Η ΔΑΣ, η παράταξη συναδέλφων στη G4S που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, παρά τον αρνητικό συσχετισμό πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει για να αλλάξει η κατάσταση στο Σωματείο.

Ανακοίνωση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδιας για καμπάνια αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

30 Μαρτίου 2017: Ημέρα Αλληλεγγύης της ΠΣΟ προς τον Παλαιστινιακό Λαό
Τέλος στους εποικισμούς!
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία διοργανώνει μια Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό, στις 30 Μαρτίου 2017 και καλεί τα συνδικάτα-μέλη της και τους φίλους της σε όλο τον κόσμο να είναι στην πρώτη γραμμή και να αναπτύξουν συγκεκριμένες δράσεις!

Αφίσες Για την Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας Από όλο τον Κόσμο


8 Μαρ 2017

Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, Τετάρτη 22 Μάρτη στις 18:30

Προετοιμάζουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα
Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30
(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)

Μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ – ΔΝΤ, χιλιάδες εργαζόμενοι, σε όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε σε όλες τις πόλεις της χώρας και βροντοφώναξαν: Καμιά ανοχή στα βάρβαρα μέτρα! - Καμιά ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης!

ΠΑΜΕ: 8 Μάρτη 2017 - Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας

Στην επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-μονοπωλίων
απαντάμε με οργάνωση και αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας
8 Μάρτη 1857 - 8 Μάρτη 2017
 
Το ΠΑΜΕ τιμά τον ηρωικό αγώνα των εργατριών της Νέας Υόρκης και απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες τις σημερινές εργαζόμενες, άνεργες, νέες γυναίκες.
Πριν 160 χρόνια, χιλιάδες εργάτριες της κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη βγήκαν στο δρόμο του αγώνα, διεκδικώντας ανθρώπινη ζωή με μείωση των ωρών εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς και εξίσωση με εκείνους των ανδρών συναδέλφων τους, δουλειά με δικαιώματα. Στάθηκαν παλικαρίσια ακόμα και όταν η αστυνομία, με εντολή των βιομηχάνων, χτύπησε στο «ψαχνό» κι έπνιξε τη διαδήλωση στο αίμα.

7 Μαρ 2017

Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ Σωματείου, 6 Μάρτη- Οργανώνουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα

Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, την Τετάρτη, 22 Μάρτη, στις 18:30
Την Δευτέρα, 6 Μάρτη, πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας για την εκτίμηση της δράσης του Σωματείου το τελευταίο διάστημα, τις εξελίξεις στους χώρους δουλειάς καθώς και την ανάγκη οργάνωσης της πάλης ενάντια στα νέα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση μαζί με Ευρωπαϊκή Ένωση-ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Ωράριο Λειτουργίας Γραφείων Σωματείου

Για την καλύτερη επικοινωνία του Σωματείου με τους συναδέλφους και την εξυπηρέτηση τους για όποιο ζήτημα, ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Σωματείου θα είναι ανοικτά καθημερινά,
Δευτέρα έως Παρασκευή 18:30-20:30.


 
  • Τηλ: 210-8212753
  • Fax: 2155400591
  • Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 48β, 3ος Όροφος, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

3 Μαρ 2017

Κάλεσμα σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Δευτέρα, 6 Μάρτη

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ & Γραφείων καλεί όλα τα μέλη του να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου

τη Δευτέρα, 06 Μάρτη 2017, ώρα 19.30

στα γραφεία του σωματείου, Εργατικό Κέντρο Αθήνας
(Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β), 3ος όροφος,



με θέματα:
  • απολογισμός δράσης του σωματείου το περασμένο διάστημα
  • συλλαλητήρια 21 Φλεβάρη 2017 και 1 Μάρτη 2017
  • προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος - τα σχέδια κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ για νέα αντεργατικά μέτρα κ η ανάγκη οργάνωσης απάντησης και κλιμάκωσης της πάλης