14 Σεπ 2016

Σήμερα στις 18:30 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Στην επίθεση απαντάμε με την οργάνωση μας στο σωματείο γιατί έχει αποδειχτεί ότι εργαζόμενος χωρίς οργάνωση είναι «φτερό στον άνεμο», αδύναμος και μόνος απέναντι στην θύελλα των μέτρων που έρχεται. Η δύναμη του σωματείου είναι η ικανότητα να υποστηρίζει αποτελεσματικά και να επιβάλλει αγωνιστικά το συμφέρον του εργαζόμενου.
Η λειτουργία του, η δράση του, η αποτελεσματικότητα του καθορίζεται από όλους εμάς τους εργαζόμενους. Από τη συμβολή του καθένα, από την παρουσία του, από την αταλάντευτη στάση στους χώρους δουλειάς. Η δύναμη του σωματείου είναι η ικανότητα να υποστηρίζει αποτελεσματικά και να επιβάλλει αγωνιστικά το συμφέρον του εργαζόμενου, ανεξάρτητα από τους θεσμούς και τη νομοθεσία.
 
Όλοι Στην Γενική Συνέλευση Του Σωματείου, Σήμερα στις 18:30
Κτίριο Ε.Κ.Α. (3ης Σεπτεμβρίου 48β & Μάρνης  2ος Όροφος)
 
Με την οργάνωσή μας ενισχύουμε το σωματείο μας! Πιο οργανωμένοι, αποφασισμένοι δίνουμε τις μάχες μας ενάντια στην επίθεση των εργοδοτών, της κυβέρνησης, της ΕΕ, των κομμάτων του κεφαλαίου και των θεσμών του. Για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας, για να πάρουμε πίσω τον πλούτο που εμείς παράγουμε!