17 Ιουλ 2012

Καλό ταξίδι σύντροφε Γιάννη Καραμάνη!

Η λύπη μας δεν αρκεί για να περιγράψει το γεγονός του θανάτου του συντρόφου μας Γιάννη Καραμάνη μέλους της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, της Τοπικής Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ, του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων νομού Ιωαννίνων, που έφυγε πρόωρα το Σάββατο, σε τροχαίο δυστύχημα, μόλις στα 38 του χρόνια.

Θα τον θυμόμαστε όλοι μας στους σκληρούς ταξικούς αγώνες που ήταν μπροστάρης και δώσαμε μαζί, θα τον θυμούνται όλοι οι εργάτες Έλληνες και μετανάστες στα Γιάννενα και πανελλαδικά που παλεύουν για τα δικαιώματά τους και είχαν δίπλα τους τον σύντροφο Γιάννη. Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Γιάννη τιμούν τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, τέτοιοι άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα παλεύουν στο πλευρό της εργατικής τάξης δικαιούνται να έχουν τον τίτλο του συνδικαλιστή. Οι αγώνες σου για το Κόμμα, να οργανωθεί ο εργατόκοσμος στα σωματεία, να στηθούν επιτροπές του ΠΑΜΕ, να διεκδικούν οι εργάτες τον πλούτο που παράγουν, η πάλη για τον πολιτισμό δεν πήγαν χαμένοι.

Καλό ταξίδι σύντροφε Γιάννη Καραμάνη, η στάση ζωής σου αποτέλεσε φάρο για να φτάσουμε στην “πορφυρένια γη”.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Γιάννη Καραμάνη.