11 Φεβ 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση που επιβάλει ως απάντηση στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων το μαστίγιο  την ένταση της κρατικής καταστολής και της βίας  Οι επιστρατεύσεις απεργών εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και στα καράβια, η ποινικοποίηση των αγώνων από την ταξική δικαιοσύνη, η σύλληψη δεκάδων προέδρων συνδικαλιστικών ποινικοποίηση (ανάμεσα τους ο πρόεδρος του σωματείου μας Μάκης Μπίκας και το μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γ.Κομνηνός) οι οποίοι απαίτησαν συνάντηση με τον Υπ. Εργασίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το τελειωτικό χτύπημα σε συντάξεις και παροχές, αποτελούν τον πυρήνα της επίθεσης των επιχειρηματικών ομίλων και του πολιτικού προσωπικού τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη σε κλάδους και τόπους δουλειάς που οι εργαζόμενοι κάνουν το βήμα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του κεφαλαίου  κοντράρουν την εργοδοσία  Χθες ήταν οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, σήμερα οι ναυτεργάτες και οι αγρότες  αύριο οποιοσδήποτε κλάδος σηκώνει αγωνιστικό μπόι.
Η τρικομματική Κυβέρνηση του Κεφαλαίου και των μνημονίων επιχειρεί με τους μηχανισμούς της κρατικής καταστολής σε συνεργασία με την «τυφλή» δικαιοσύνη να επιβάλουν το χτύπημα των εργατικών εισοδημάτων και δικαιωμάτων. Η κυβέρνηση που στέλνει τα ΜΑΤ σε κάθε ευκαιρία να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του κάθε Μάνεση, χρησιμοποιεί τον κατασταλτικό μηχανισμό για να τσακίσει το ταξικό εργατικό κίνημα.
Όλοι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και καταγγελίας του κυβερνητικού αυταρχισμού στις 12/2 στις 8.30πμ στο ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ και στην πορεία στα δικαστήρια της Ευελπίδων με το ΠΑΜΕ.
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ