13 Ιαν 2017

Καταγγελία Της Τραμπούκικης Επίθεσης Εργοδότη Εναντίον Συνδικαλίστριας Στο Ηράκλειο

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση εργοδότη εναντίον συνδικαλίστριας κατά τη διάρκεια τριμερούς στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Μαυράκης εκπρόσωπος της επιχείρησης Πρατηρίων Μαυράκης, του Ηρακλείου Κρήτης, στις καταγγελίες του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, απάντησε με τραμπουκισμούς. Επιτέθηκε στην εκπρόσωπο του Σωματείου μέσα στο γραφείο της επιθεώρησης εργασίας χτυπώντας τη στο πρόσωπο αρκετές φορές μέχρι να προλάβει να ακινητοποιηθεί από τους παριστάμενους και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο από την αστυνομία.
Αυτή η επίθεση δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Η εργοδοσία συνολικά αποθρασύνεται πατώντας στην προκλητική στήριξη των Κυβερνήσεων και ειδικά της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προωθεί το χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Θέλουν τους εργαζόμενους απομονωμένους, φοβισμένους, σύγχρονους σκλάβους.
Δεν θα περάσει η τρομοκρατία των εργοδοτών!
Στην κλιμακούμενη επίθεση των εργοδοτών, οι εργαζόμενοι μπορούν να απαντήσουν με οργάνωση και αγώνα. Με συσπείρωση στα ταξικά συνδικάτα, ισχυροποίηση του ΠΑΜΕ.