1 Ιουν 2018

Αλληλεγγύη Στον Αγώνα Τον Εργαζομένων Στην COSCO

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην COSCO, που συσπειρωμένοι στο Σωματείο τους, το ΕΝΕΔΕΠ, δίνουν τη μάχη για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις, για μόνιμη σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, για ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, για λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Χαιρετίζουμε την απόφαση της χθεσινής Γενικής τους Συνέλευσης που ομοφώνα αποφάσισε νέα 24ωρη απεργία. Ιδιαίτερα, χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον απεργιακό αγώνα, οι οποίοι έκαναν την οργάνωση του δικιά τους υπόθεση και κατάφεραν αποφασιστικό πλήγμα  στον απεργοσπαστικό μηχανισμό COSCO – εργολάβων και στο όργιο τρομοκρατίας και εκφοβισμού που έστησαν, χαρακτηρίζοντας την απεργία παράνομη.
Καλούμε τα μέλη του σωματείου, όλους τους συναδέλφους, να υπερασπιστούν και να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των εργαζόμενων στην COSCO για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και ενάντια στην πολιτική της τρομοκρατίας.