8 Ιουν 2018

Προσφορά Προσκλήσεων για την Παράσταση standup comedy «ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ!!! ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ!!!», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο ιδιοκτήτης του ιστορικού κινηματογράφου Τριανόν προσφέρουν για τα μέλη των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου Αθήνας εισιτήρια σε ειδική τιμή, για την πετυχημένη παράσταση που φιλοξενείται στον κινηματογράφο Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια).
Η προσφορά αφορά εισιτήρια στην τιμή των 3 ευρώ (από 10 ευρώ) προκειμένου να απολαύσετε τη νέα standup comedy παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «για την έξοδο από τα μνημόνια,  όπου θα υπάρχει - όπως πάντα - πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στην θάλασσα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα», την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ..
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω περιορισμένου αριθμού και ειδικής τιμής των εισιτηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ως εκ τούτου, και μέχρι εξαντλήσεων των εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Σωματείο και τις ώρες 18:00-20:00 τις μέρες
  • Παρασκευή 8/6
  • Δευτέρα 11/6
  • Τρίτη 12/6
στο τηλέφωνο του Σωματείου ή απευθείας στα γραφεία του Σωματείου