12 Νοε 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Συνάδελφοι,
Η πλούσια πείρα που έχουμε αποκομίσει από τη δουλειά μας μέχρι τώρα σαν Επιτροπή Αγώνα πρέπει να μείνει παρακαταθήκη για όλους τους συναδέλφους και αυτούς που θα εργασθούν στα επόμενα 7μηνα.
Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι κοινά και έχουμε την εμπειρία να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Κανένας μόνος του απέναντι στην απληρωσιά, την ανασφάλιστη εργασία και τους όρους εργασίας που θυμίζουν κάτεργο.  Πρόσφατα δώσαμε την μάχη της απεργίας στις 6 Νοέμβρη. Μέσα από την απεργία δήλωσαμε  τρανταχτά την αντίθεση μας στην κυρίαρχη πολιτική και τη βαρβαρότητα την οποία μας έχουν επιβάλει, μέσα και από τα προγράμματα μέσω ΜΚΟ. Δηλώσαμε οτι θα παλέψουμε να μην μείνεις κάνενας συνάδελφος απλήρωτος και ανασφάλιστος. Διεκδικήσαμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς δουλέμπορους και διαμεσολαβητές, με αξιοπρεπή μισθό μέσα από την υπογραφή  Συλλόγικής Σύμβασης Εργασίας  και όχι με ηλικιακά όρια.
Μέσα και από αυτή τη μάχη καταλάβαμε οτι μόνο όλοι μαζί, μαζικά και οργανωμένα στο πλάι του Σωματείου μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα, κόντρα στον ατομισμό και τη μοιρολατρία. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της απληρωσιάς, της ανασφάλιστης εργασίας και της τρομοκρατίας στους χώρους δουλειάς.   
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά! Συζητάμε, συντονίζουμε τη δράση μας, εμπλουτίζουμε το πλαίσιο πάλης της Επιτροπής με βάση και νέα δεδομένα από τους χώρους δουλειάς μας. Μαζικοποιούμε την Επιτροπή Αγώνα με νέους συναδέλφους. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοέμβρη 19:00 στα γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β 3ος Όροφος.

 ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ
  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ