6 Νοε 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ



Από αύριο 7/11 18:00 και κάθε Πέμπτη ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή του σωματείου στο web radio του Π.Α.ΜΕ. Καλούμε τους συναδέλφους να συντονιστούν και να ακούσουν την πρώτη ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή μπαίνοντας στη σελίδα του Π.Α.ΜΕ. www.pamehellas.gr. Στην πρώτη εκπομπή συμμετέχουν συνάδελφοι μέλη της Επιτροπής Αγώνα μέσω ΜΚΟ στον πολιτισμό. Το πρόγραμμα της εκπομπής θα εμπλουτίζεται συνεχώς με συνεντεύξεις από επιτροπές του σωματείου, ενημέρωση από εργασιακούς χώρους και πρωτοβουλίες που παίρνει το σωματείο.
Προφανώς η εκπομπή ενισχύει την προβολή των θέσεων και των δραστηριοτήτων του σωματείου και δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσει τη ζωντανή επαφή με τον κάθε εργαζόμενο που έχουμε στις εξορμήσεις, στις περιοδείες και στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Στη λειτουργία της εκπομπής καλούμε συνολικά τα μέλη του σωματείου να προσφέρουν τόσο με τη συμμετοχή όσο και με τις προτάσεις τους.
Τέλος η Διοίκηση του Σωματείου χαιρετίζει τις επιτροπές και τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην προετοιμασία της σημερινής απεργιακής μάχης και οι οποίοι μπήκαν μπροστά για να είναι επιτυχημένη. Το επόμενο διάστημα έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε η επιτυχία των οποίων προυποθέτει καλή οργάνωση, εγγραφές νέων μελών και στήσιμο καινούριων επιτροπών αγώνα σε εργασιακούς χώρους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ