18 Απρ 2015

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 20 ΑΠΡΙΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το σωματείο μας θα συμμετέχει στη συγκέντρωση στις 8 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια στις 20 Απρίλη, ημερομηνία έναρξης της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Την πρωτοβουλία αυτή έχουν πάρει από καιρό σωματεία από τον Πειραιά και την Αθήνα που βρίσκονται στη δύναμη του Π.Α.ΜΕ.
Το σωματείο μας όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του όσο και μέσω ψηφισμάτων Γενικών Συνελέσευων καταδίκαζε την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής ήταν που δολοφόνησαν τον Π. Φύσσα στο Κερατσίνι. Αυτοί πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα , που αποτελούσε συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.

Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, μακρύ χέρι τους, μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Η ΧΑ οργάνωνε και εκτελούσε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Αποκαλύφτηκαν οι διασυνδέσεις της με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, η διαπλοκή της με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα.
Έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και την ίδια στιγμή ζητούσε στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.
Το ναζισμό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον γεννά! Η μαζική πάλη του λαού και της νεολαίας σε κατεύθυνση ρήξης με το σύστημα μπορεί να απομονώσει και να ξεριζώσει τη ΧΑ και οριστικά και αμετάκλητα.