6 Ιουλ 2017

Πρόσκληση για Δωρεάν Θερινό Σινεμά με το Σωματείο

Συνάδελφοι,
Το καλοκαίρι θέλει και ξεκούραση! Για αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους, με τις οικογένειες τους, να βρεθούμε στο φιλόξενο χώρο του Θερινού Δημοτικού Σινεμά ΑΙΟΛΙΑ, του Δήμου Καισαριανής, την Πέμπτη, 20 Ιούλη για την προβολή της κλασικής ταινίας «ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ». Δίνουμε ραντεβού με όλους τους συναδέλφους στις 20:00, για να πούμε δυο κουβέντες, να χαλαρώσουμε όλοι μαζί, να πάρουμε μια ανάσα δροσιάς και δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.
Η προβολή ξεκινά στις 21:30 και η είσοδος είναι Δωρεάν.
Στον χώρο υπάρχει και Παιδική Χαρά για τα παιδιά.
Λίγες πληροφορίες για την «Ταινία Και οι Δήμιοι Πεθαίνουν!» (Hangmen Also Die!)
Φιλμ Νουάρ 1943 | Έγχρ. | Διάρκεια: 134'. Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φριτζ Λανγκ με τους: Μπράιαν Ντόνλεβι, Γουόλτερ Μπρέναν, Χανς Χάινριχ Φον Ταρντόφσκι
Ταινία βασισμένη στο πραγματικό γεγονός της δολοφονίας του Ναζί Ράινχαρντ Χάιντριχ, σύμβολο της αγριότητας του Γ Ράιχ, από Τσέχους αντάρτες και τις μετέπειτα έρευνες που ακολούθησαν για την ανεύρεση του δολοφόνου. Ατμοσφαιρικό θρίλερ στο σενάριο του οποίου συνεργάστηκαν ο Φριτς Λανγκ και ο Μπέρτολτ Μπρεχτ, διασκευάζοντας μια ιστορία του δεύτερου. Δυο υποψηφιότητες για Όσκαρ μουσικής και ήχου.
Σινέ ΑΙΟΛΙΑ, Σολομωνίδου & Φιλαδελφείας, Στάση Λεωφορείου 224, 8η Καισαριανής
Ραντεβού την Πέμπτη, 20 Ιούλη στις 20:00