15 Ιαν 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ



Συνάδελφοι,
Το νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, που  έρχεται προς ψήφιση στη βουλή, φέρνει νέο γύρο δυσβάσταχτων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής. Φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών για χρέη προς το κράτος, ιδιωτικοποιήσεις και ότι άλλο χρειάζονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να συνεχίζουν την κερδοφορία τους σε βάρος της ζωής της εργατικής τάξης.
Στο νέο πολυνομοσχέδιο ξεχωριστή θέση κατέχει το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος που ξεκινάει από τα πρωτοβάθμια σωματεία κάνοντας τους εργοδότες να τρίβουν τα χέρια τους, αφού ανοίγει   σιγά- σιγά ο δρόμος για  να κάνουν ότι θέλουν ανενόχλητοι.
Μπροστά σ’ αυτές τις αρνητικές εξελίξεις ο εργοδοτικός κυβερνητικός εργατοπατερισμός της ΓΣΕΕ αλλά και της ΟΙΥΕ και του ΕΚΑ έχασε και την τελευταία του «μάσκα», φανερώνοντας το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του γνήσιου υπηρέτη των αφεντικών του και δεν προκήρυξε απεργία.
Το σχέδιο του κεφαλαίου και των κομμάτων του είναι σαφές, θέλουν φτηνούς εργαζόμενους που δε θα αντιδρούν και θα κάνουν οτιδήποτε για να υπηρετήσουν τα επιχειρηματικά κέρδη.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί όλα τα μέλη του, να δώσουμε μαχητική, αποφασιστική απάντηση, με τη συμμετοχή μας στο μεγάλο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 6:00μ.μ., στην Ομόνοια.

Προσυγκέντρωση του Σωματείου στις 5:30 στην Πλατεία Κάνιγγος.