4 Δεκ 2017

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων και σωματείων της Πάτρας

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και τα ταξικά σωματεία της Πάτρας ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, ενάντια στις προσπάθειες απάτης, εκφυλισμού και νοθείας, που επιχειρούν οι συγκεκριμένες δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι υποφέρουμε από όλα τα βάρβαρα μέτρα, της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην απεργία, να παλέψουμε για συλλογικές συμβάσεις, ο συμβιβασμός και η υποταγή στα συμφέροντα της εργοδοσίας δεν χωράνε στα σωματεία μας.  

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και τα σωματεία της Πάτρας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να κάνουν το βήμα, να δώσουν μαχητική απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοτών. Μεταφέρουμε το αγωνιστικό παράδειγμα των συναδέλφων σε κάθε χώρο δουλειάς, συμμετέχουμε στο σωματείο μας, συμμετέχουμε στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη.