12 Δεκ 2017

Στηρίζουμε τους συνδικαλιστές της INTRACOM που διώκονται ποινικά

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξη του στους τρεις, εκλεγμένους με τις ταξικές δυνάμεις, συνδικαλιστές της INTRACOM που διώκονται ποινικά.

Οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ τον περασμένο Ιούλιο ανέδειξαν τις ευθύνες της εργοδοσίας για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στην επιχείρηση INTRACOM DEFENCE. Παράλληλα κατήγγειλαν την πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου της INTRACOM που υπερασπίστηκε με κάθε τρόπο την εταιρεία. Οι παρατάξεις που έχουν την πλειοψηφία στο ΔΣ του σωματείου, όχι μόνο συγκάλυψαν το γεγονός, αφού δεν το κατήγγειλαν ούτε στην Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά προχώρησαν σε εξώδικα και ποινικές μηνύσεις κατά των τριών εκλεγμένων συνδικαλιστών με τις ταξικές δυνάμεις.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τη στήριξη του στους εργαζόμενους της INTRACOM που μετά από πρωτοβουλία της «Αγωνιστικής Εργατοϋπαλληλικής Ενότητας», που στηρίχτηκε από σχεδόν 500 εργαζόμενους, προχωρούν την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη σε Γενική Συνέλευση. Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει ψηφοφορία για την ακύρωση ή όχι της απόφασης του ΔΣ να ασκηθεί μήνυση εναντίον των τριών συνδικαλιστών.