20 Μαρ 2017

Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 18:30

Προετοιμάζουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα
Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30 
(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)
Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Βιομήχανοι προετοιμάζουν ένα ακόμα βάρβαρο πακέτο μέτρων, το οποίο μεταφράζεται σε αφαίρεση επιπλέον 3,6 δισ. ευρώ από τα λαϊκά νοικοκυριά κάθε χρόνο. Δηλαδή νέα μείωση του αφορολόγητου ώστε ακόμη και ο άνεργος να πληρώνει φόρο, νέες μειώσεις σε συντάξεις, επιβολή «υποκατώτατου μισθού» πείνας και εξαθλίωσης, πλήρη ελευθερία των αφεντικών να απολύουν, να επιβάλλουν ωράρια και εργασιακές σχέσεις λάστιχο, κάνοντας τον εργαζόμενο, σύγχρονο σκλάβο, χωρίς δικαιώματα. 
Καμία Υποχώρηση! Καμία Αναμονή! Δεν Σκύβουμε το Κεφάλι!
Οργανώνουμε Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα.
Για τους εργαζόμενους είναι μονόδρομος η Οργανωμένη Απάντηση σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Επιχειρηματικούς Ομίλους. Η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, το ισχυρό σωματείο θα βάλει φρένο στην ασυδοσία του κάθε εργοδότη. Ο συντονισμός και η κοινή δράση εκατοντάδων σωματείων για διεκδίκηση της Επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων, για μπλοκάρισμα στα νέα μέτρα είναι η μόνη επιλογή για τον εργαζόμενο και την οικογένεια του.
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους εργαζόμενους, να κάνουν το βήμα. Μαζί να δυναμώσουμε τον Αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς!  Μαζί να συζητήσουμε  την  κλιμάκωση του Αγώνα και με Απεργία.
Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30
(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)